در این مقاله به ده دلیل اصلی برای جابجایی از دوربین های آنالوگ به دوربین های IP ، برای یک سیستم امنیتی و نظارتی مطمئن تر ، کاهش هزینه ها و ارزش افزوده برای کسب و کار شما خواهیم پرداخت.
- کیفیت بالا
- نصب آسان
- دیجیتال واقعی
- دروبین های هوشمند
- یکپارچگی کامل
- امنیت داخلی
- شفافیت بالا در تصاویر متحرک
- به سادگی قابل گسترش می باشد
- کاهش هزینه ها
- امکانات جدید
کیفیت بالا
دوربین های IP محدود به وضوح پایین دوربین های آنالوگ نیستند. یک دوربین ای پی 5 مگاپیکسلی جزئیات را ده برابر بیشتر از دوربین آنالوگ 4CIF به شما نشان می دهد. بسیاری از دوربین های آنالوگ دارای حداکثر رزولوشن ۴۸۰×۷۰۴پیکسل (4CIF) هستند ، اما دوربین های IP می توانند وضوح بسیار بالاتری از جمله HDTV (720p / 1080p) و حتی تا 5 مگاپیکسل (۲۵۶۰x۱۹۲۰) ارائه دهند. این بدان معناست که شما می توانید یک منطقه بسیار بزرگتر را نیز پوشش دهید و یا برای شناسایی بیشتر جزییات خواستار یک تصویر بسیار دقیق شوید.
نصب آسان
دوربین های IP به راحتی می توانند به شبکه موجود در مجموعه شما متصل شوند. با استفاده از شبکه کامپیوتری موجود، نیازی به هزینه مجدد و تغییر زیرساخت و کابلها برای نصب دوربین ها نیست و با استفاده از قابلیت Power over Ethernet (PoE) دیگر نیازی به استفاده از پریز برق در نزدیکی دوربین مداربسته خود ندارید و اگر سوییچ شبکه شما دارای پاور پشتیبان باشد، این قابلیت برای دوربین های شما نیز خواهد بود و انتقال برق، تصویر و دیتا از طریق یک کابل را ممکن می سازد.
دیجیتال واقعی
برخلاف تصاویر دوربین های آنالوگ، تصاویر دوربین های IP هنگام انتقال در مسافت های طولانی یا هنگام تبدیل به فرمت های مختلف دچار افت کیفیت نمی شوند. یک دوربین IP می تواند بخش های مختلف تصویر را به طور همزمان به گیرنده های مختلف منتقل کند و باعث کاهش پهنای باند و حجم ذخیره سازی شود.
دروبین های هوشمند
دوربین های IP می توانند کارهای بیشتری نسبت به ارائۀ تصویر انجام دهند. هوش طراحی شده در این دوربین ها می تواند فشاری که بر اپراتور وارد می شود را تا حد زیادی کاهش دهد و با ارائه اطلاعات حیاتی کسب و کار، افزایش بهره وری در نظارت را باعث می شود. با فعال کردن قابلیت تشخیص حرکت ، دوربین می تواند اتفاقات یک صحنه را تشخیص و گزارش دهد. در صورت اختلال در عملکرد دوربین سیستم اخطار داخل دوربین به اپراتور اطلاع می دهد. یکی دیگر از قابلیت های مفید دوربین های Cross Line Detection ، IP است. این قابلیت خطی مجازی را مشخص می کند و اگر جسمی از آن عبور کند را شناسایی و گزارش می دهد.
یکپارچگی کامل
یک دوربین IP می تواند برق ، تصویر، صدا، کنترل PTZ و ورودی و خروجی ها را از طریق یک کابل منتقل کند، که این به معنی صرفهجویی در هزینه و افزایش کارایی است. یک دوربین IP نه تنها به کابل کمتر نیاز دارد؛ همچنین امکانات زیادی برای یکپارچهسازی ارایه میدهد. در یک دوربین PTZ آنالوگ شما نیازمند یک کابل مجزا برای کنترل چرخش و زوم هستید، و برای اضافه کردن صدا به یک کابل دیگر نیاز دارید. این امر هزینه های زیرساخت نصب دوربین را به شدت افزایش می دهد. همچنین با قابلیت پخش صدای دو طرفه، اپراتور می تواند با فردی که در مقابل دوربین ایستادهاست ارتباط برقرار کند. علاوه بر این دوربین می تواند با تشخیص صدا، هشدار را فعال و یا ضبط کردن را شروع کند.
امنیت داخلی
دوربین های IP مکانیزم های رمزنگاری مختلفی را برای کاربران با سطوح دسترسی متفاوت فراهم می آورند. این بدان معناست که می توانید تعیین کنید که کدام کاربر تصاویر دوربین ها را مشاهده نماید و ویدئو شما از هر نوع دستکاری اشخاص خارج از شبکه نظارتی شما ایمن خواهد بود. تصاویر دوربین های آنالوگ به علت عدم رمزنگاری یا روشی برای احراز هویت ناامن است. ویدیو خروجی در یک دوربین آنالوگ براحتی قابل تغییر یا جابجایی هستند.دوربین های IP علاوه بر رمزگذاری HTTPS و پشتیبانی VPN می توانند از فیلترهای IP address و IEEE 802.1x استفاده کنند.
شفافیت بالا در تصاویر متحرک
با استفاده از دوربین های IP مشکلات اسکن Interlace وجود ندارد. با استفاده از اسکن progressive کل تصویر در هر فریم گرفته میشود و کیفیت تصویر بالایی دارد. تمامی دوربین ها یک تصویر را بصورت خطی در یک زمان تصویربرداری می کنند. بیشتر دوربینهای آنالوگ از اسکن interlace استفاده میکنند. این به این معنی است که خطوط شماره های فرد در یک مرحله و خطوط شمارۀ زوج در مرحله بعد تصویر برداری می شوند و در نهایت این دو تصویر با یک دیگر ادغام می شوند و یک تصویر را به وجود می اورند. مشکلی که در این روش وجود دارد این است که حرکتی مابین این دو اسکن رخ دهد ممکن است باعث تیره شدن تصویر شود.
به سادگی قابل گسترش می باشد
نظارت تصویری مبتنی برIP در صورت نیاز به راحتی قابل گسترش هستند. الزامات کابل کشی این دوربین ها بسیار کمتر از سیستم آنالوگ است. با راه اندازی یک استاندارد دیگر محدود به یک تکنولوژی خاص نمی شوید. اضافه کردن دوربین یا عملکرد بیشتر به یک سیستم آنالوگ به معنی کابل کشی جدید است و مطابقت تجهیزات جدید با سیستم اختصاصی شما می تواند به معنای محدود کردن به یک تأمین کننده کالای خاص باشد.
کاهش هزینه ها
هزینه کلی یک سیستم مبتنی بر IP بسیار کمتر از دوربین های آنالوگ خواهد بود. هرچند دوربین های آنالوگ ارزانتر از دوربین های IP می باشند، اما هزینۀ تمام شده که با توجه به هزینۀ زیرساخت و هزینۀ سیستم ضبط کننده محاسبه می شود باعث برتری دوربین های IP شده است.کابل کشی های کمتر به معنای هزینۀ نگهداری کمتر است و سیستم قابل گسترش IP هزینۀ توسعه را پایین تر می آورد.
امکانات جدید
با استفاده از سیستم نظارت بر پایه IP ، می توانید با چالش ها و فرصت های آینده رشد کنید. استاندارد open و ساختار plugin بدان معنی است که دوربین های شما می توانند با جدیدترین فناوری سازگار شوند. یک سیستم مبتنی بر IP مزایای بسیاری نسبت به یک سیستم آنالوگ دارد. رابط کاربری وب امکان دسترسی آسان به دوربین را فراهم می کند. مدیریت سیستم و ذخیره سازی از راه دور قابل کنترل است. همچنین میتوان از امکان ذخیره سازی بر روی کارت های SD، SDHC و یا سیستم هایNAS استفاده کرد.