راهکار ها

ده دلیل برای تغییر دوربین های آنالوگ به دوربین های IP

در این مقاله به ده دلیل اصلی برای جابجایی از دوربین های آنالوگ به دوربین های IP ، برای یک سیستم امنیتی و نظارتی مطمئن تر ، کاهش هزینه ها و ارزش افزوده برای کسب و کار شما خواهیم پرداخت.

  1. کیفیت بالا
  2. نصب آسان
  3. دیجیتال واقعی
  4. دروبین های هوشمند
  5. یکپارچگی کامل
  6. امنیت داخلی
  7. شفافیت بالا در تصاویر متحرک
  8. به سادگی قابل گسترش می باشد
  9. کاهش هزینه ها
  10. امکانات جدید

کیفیت بالا

دوربین های IP محدود به وضوح پایین دوربین های آنالوگ نیستند. یک دوربین ای پی 5 مگاپیکسلی جزئیات را ده برابر بیشتر از دوربین آنالوگ 4CIF به شما نشان می دهد. بسیاری از دوربین های آنالوگ دارای حداکثر رزولوشن ۴۸۰×۷۰۴پیکسل (4CIF) هستند ، اما دوربین های IP می توانند وضوح بسیار بالاتری از جمله HDTV (720p / 1080p) و حتی تا 5 مگاپیکسل (۲۵۶۰x۱۹۲۰) ارائه دهند. این بدان معناست که شما می توانید یک منطقه بسیار بزرگتر را نیز پوشش دهید و یا برای شناسایی بیشتر جزییات خواستار یک تصویر بسیار دقیق شوید.

نصب آسان

دوربین های IP  به راحتی می توانند به شبکه موجود در مجموعه شما متصل شوند. با استفاده از شبکه کامپیوتری موجود، نیازی به هزینه مجدد و تغییر زیرساخت و کابلها برای نصب دوربین ها نیست و با استفاده از قابلیت Power over Ethernet (PoE) دیگر نیازی به استفاده از پریز برق در نزدیکی دوربین مداربسته خود ندارید و اگر سوییچ شبکه شما دارای پاور پشتیبان باشد، این قابلیت برای دوربین های شما نیز خواهد بود و انتقال برق، تصویر و دیتا از طریق یک کابل را ممکن می سازد.

دیجیتال واقعی

برخلاف تصاویر دوربین های آنالوگ، تصاویر دوربین های IP هنگام انتقال در مسافت های طولانی یا هنگام تبدیل به فرمت های مختلف دچار افت کیفیت نمی شوند. یک دوربین IP می تواند بخش های مختلف تصویر را به طور همزمان به گیرنده های مختلف منتقل کند و باعث کاهش پهنای باند و حجم ذخیره سازی شود.

دروبین های هوشمند

دوربین های IP می توانند کارهای بیشتری نسبت به ارائۀ تصویر انجام دهند. هوش طراحی شده در این دوربین ها می تواند فشاری که بر اپراتور وارد می شود را تا حد زیادی کاهش دهد و با ارائه اطلاعات حیاتی کسب و کار، افزایش بهره وری در نظارت را باعث می شود. با فعال کردن قابلیت تشخیص حرکت ، دوربین می تواند اتفاقات یک صحنه را تشخیص و گزارش دهد. در صورت اختلال در عملکرد دوربین سیستم اخطار داخل دوربین به اپراتور اطلاع می دهد. یکی دیگر از قابلیت های مفید دوربین های Cross Line Detection ، IP است. این قابلیت خطی مجازی را مشخص می کند و اگر جسمی از آن عبور کند را شناسایی و گزارش می دهد.

یکپارچگی کامل

یک دوربین IP  می تواند برق ، تصویر، صدا، کنترل PTZ و ورودی و خروجی ها را از طریق یک کابل منتقل کند، که این به معنی صرفه‌جویی در هزینه و افزایش کارایی است. یک دوربین IP نه تنها به کابل کم‌تر نیاز دارد؛ همچنین امکانات زیادی برای یکپارچه‌سازی ارایه می‌دهد. در یک دوربین PTZ آنالوگ شما نیازمند یک کابل مجزا برای کنترل چرخش و زوم هستید، و برای اضافه کردن صدا به یک کابل دیگر نیاز دارید. این امر هزینه های زیرساخت نصب دوربین را به شدت افزایش می دهد. همچنین با قابلیت پخش صدای دو طرفه، اپراتور می تواند با فردی که در مقابل دوربین ایستاده‌است ارتباط برقرار کند. علاوه بر این دوربین می تواند با تشخیص صدا، هشدار را فعال و یا ضبط کردن را شروع کند.

امنیت داخلی

دوربین های IP مکانیزم های رمزنگاری مختلفی را برای کاربران با سطوح دسترسی متفاوت فراهم می آورند. این بدان معناست که می توانید تعیین کنید که کدام کاربر تصاویر دوربین ها را مشاهده نماید و ویدئو شما از هر نوع دستکاری اشخاص خارج از شبکه نظارتی شما ایمن خواهد بود. تصاویر دوربین های آنالوگ به علت عدم رمزنگاری یا روشی برای احراز هویت ناامن است. ویدیو خروجی در یک دوربین آنالوگ براحتی قابل تغییر یا جابجایی هستند.دوربین های IP علاوه بر رمزگذاری HTTPS و پشتیبانی VPN می توانند از فیلترهای IP address و IEEE 802.1x استفاده کنند.

شفافیت بالا در تصاویر متحرک

 با استفاده از دوربین های IP مشکلات اسکن Interlace وجود ندارد. با استفاده از اسکن progressive کل تصویر در هر فریم گرفته می‌شود و کیفیت تصویر بالایی دارد. تمامی دوربین ها یک تصویر را بصورت خطی در یک زمان تصویربرداری می کنند. بیشتر دوربین‌های آنالوگ از اسکن interlace استفاده می‌کنند. این به این معنی است که خطوط شماره های فرد در یک مرحله و خطوط شمارۀ زوج در مرحله بعد تصویر برداری می شوند و در نهایت این دو تصویر با یک دیگر ادغام می شوند و یک تصویر را به وجود می اورند. مشکلی که در این روش وجود دارد این است که حرکتی مابین این دو اسکن رخ دهد ممکن است باعث تیره شدن تصویر شود.

به سادگی قابل گسترش می باشد

نظارت تصویری مبتنی برIP در صورت نیاز به راحتی قابل گسترش هستند. الزامات کابل کشی این دوربین ها بسیار کمتر از سیستم آنالوگ است. با راه اندازی یک استاندارد دیگر محدود به یک تکنولوژی خاص نمی شوید. اضافه کردن دوربین یا عملکرد بیشتر به یک سیستم آنالوگ به معنی کابل کشی جدید است و مطابقت تجهیزات جدید با سیستم اختصاصی شما می تواند به معنای محدود کردن به یک تأمین کننده کالای خاص باشد.

کاهش هزینه ها

هزینه کلی یک سیستم مبتنی بر IP بسیار کمتر از دوربین های آنالوگ خواهد بود. هرچند دوربین های آنالوگ ارزانتر از دوربین های IP می باشند، اما هزینۀ تمام شده که با توجه به هزینۀ زیرساخت و هزینۀ سیستم ضبط کننده محاسبه می شود باعث برتری دوربین های IP شده است.کابل کشی های کمتر به معنای هزینۀ نگهداری کمتر است و سیستم قابل گسترش IP هزینۀ توسعه را پایین تر می آورد.

امکانات جدید

با استفاده از سیستم نظارت بر پایه IP ، می توانید با چالش ها و فرصت های آینده رشد کنید. استاندارد open و ساختار plugin بدان معنی است که دوربین های شما می توانند با جدیدترین فناوری سازگار شوند. یک سیستم مبتنی بر IP مزایای بسیاری نسبت به یک سیستم آنالوگ دارد. رابط کاربری وب امکان دسترسی آسان به دوربین را فراهم می کند. مدیریت سیستم و ذخیره سازی از راه دور قابل کنترل است. همچنین می­توان از امکان ذخیره سازی بر روی کارت های SD، SDHC و یا سیستم هایNAS استفاده کرد.

انواع دوربین‌های مداربسته بر اساس شکل ظاهری و نوع کاربرد

هنگامی که صحبت از تأمین امنیت شغل شما می شود ، انواع مختلفی از دوربین مدار بسته برای انتخاب وجود دارد. نظارت نقش مهمی در جامعه امروز بازی می کند و با دوربین هایی که در اطراف ما قرار دارد ، زندگی روزمره ما هر روز سطح امنیت بالاتری را تجربه می کند.

انواع دوربین مدار بسته

  • دوربین مداربسته دام(Dome)
  • دوربین مداربسته بولت(Bullet)
  • دوربین مداربسته باکس(Box)
  • دوربین مداربسته گردان(PTZ)
  • دوربین های مینیاتوری
  • دوربین مداربسته چشم ماهی(panaromic fisheye)
  • دوربین مداربسته حرارتی(Thermal)

دوربین مداربسته دام(Dome): اصطلاح دام(Dome) به معنای گنبد است.همان‌طور که از معنای این دوربین‌ها واضح است اصطلاح دام به شکل بدنه این نوع از دوربین‌های مداربسته دلالت دارد و بیشترین استفاده را در نظارت و امنیت فضاهای بسته دارد و بیشتر بر زیر سقف نصب شده و در کیفیت و اشکال متفاوتی در بازار موجود هستند.

دوربین-مداربسته-دام-AHD-CamPlus

دوربین مداربسته بولت(Bullet): اصطلاح بولت (Bullet) به معنای گلوله است.دوربین‌های بولت دوربین‌هایی با بدنه معمولاً استوانه‌ای شکل و عموماً فلزی هستند.با توجه به ضد آب بودن بدنه (IP66 بودن) این دوربین ها به صورت دیواری و در محیطهای بیرونی نصب می شوند.این دوربین ها با کیفیت های متفاوتی به صورت شبکه و آنالوگ و AHD ساخته می شوند و از نظر کیفیت تصویر محدودیتی ندارند.دوربین های بولت عموما دارای دید در شب IR هستند. این دوربین ها معمولا دید در شبی با برد نسبتا بالا دارند. برد دید در شب این دوربین ها به تعداد و نوع LEDهای تعبیه شده بر روی دوربین مداربسته وابسته است.

sgryrdg

دوربین مداربسته باکس(Box): اصطلاح باکس(Box) به معنای جعبه است. دوربین‌های باکس دوربین‌هایی با بدنه معمولاً مستطیلی شکل و پلاستیکی هستند که لنز آن‌ها به صورت جدا بر روی دوربین نصب می‌شود. دوربین های باکس به طور عمومی فاقد دید در شب IR هستند. اما این دوربین های تصویر خیلی مناسبتری از محیط در نور کم به شما خواهند داد که استفاده از آنها را در محیطهای کم نور بسیار مناسب می کند .

unnamed

دوربین مداربسته گردان(PTZ): دوربین‌های گردان را با نام‌های متفاوتی می‌شناسند بعضی از این نام‌ها عبارتند از PTZ، Speed Dome، Fast Dome.این دوربین ها دارای قابلیت گردش در جهات مختلف و زوم کردن در یک زاویه خاص هستند.

دوربین-مداربسته-گردان-یا-ptz

دوربین های مینیاتوری: دوربین های مینیاتوری یا mini camera همانگونه که از نامشان پیداست دوربین های کوچکی هستند که بیشتر در محیط هایی استفاده می شوند که نیاز به مشاهده تصاویر به صورت غیر محسوس وجود داشته باشد .

unnamed

دوربین مداربسته چشم ماهی(panaromic fisheye): دوربین panaromic fisheye یک نوع خاص دیگر از دوربین مداربسته است که دیدی متفاوت از سایر دوربین های مداربسته به شما می دهد panaromic به معنای وسیع و fisheye به معنای چشم ماهی ترجمه شده است.تصاویر دریافتی از این دوربین های پانارومیک به صورت وسیع از 180 درجه تا 360 درجه می باشند که این پارامتر در مدل های دوربین های پانارومیک متفاوت است و وابسته به نیاز مشتری می باشد.دوربین سقفی چشم ماهی قابلیت اتصال به Wifi را دارد که از طریق همین Wifi تصاویر را بر روی گوشی همراه شما انتقال می دهد همچنین برای ضبط تصاویر می توانید از یک رم (میکرو SD) استفاده کنید.

دوربین-۳۶۰-درجه-چشم-ماهی

دوربین مداربسته حرارتی(Thermal): دوربین‌های حرارتی یا گرمایی(Thermal CCTV Camera)نوعی از دوربین‌های مداربسته هستند که تصاویر خود را به جای نور با توجه به شکل حرارتی محیط می‌سازند.دوربین حرارتی از طریق یک لنز پرتوهای گرمایی منتشر شده توسط اجسام گرم را بر روی چیپ تصویر گرمایی متمرکز می کنند. چیپ تصویر این دوربین ها به جای دیود حساس به نور از دیودهای حساس به پرتوهای گرمایی تشکیل شده است. این دیودها پس از برخورد پرتوهای گرما با توجه به شدت آن مقداری از ولتاژ را ایجاد می کنند که در نهایت به اطلاعات دیجیتال یا سیگنال های آنالوگ تبدیل می شود و از این طریق شما خواهید توانست آنها را در یک نمایشگر ببینید.عمده کاربری این دوربین ها برای محل هایی با حساسیت امنیتی بالاست.

tpc-bf8xxx (1)

نکات مهم در رابطه با انواع لنز دوربین مدار بسته

منظور از لنز پی آیریز P-Iris یا اتو آیریز Auto Iris چیست؟ کدام یک از انواع لنز برای دوربین های مدار بسته مناسب تر است؟

در جواب این سوال ها و پرسش های مشابه باید بگوییم انتخاب لنز مناسب برای دوربین مدار بسته یکی از مهمترین ارکان سیستم های نظارتی بشمار می رود. موردی که برای اماکن و فضاهای خاص و حساس، بسیار مهم و حیاتی می باشد.منظور از آیریز در در واقع همان تیغه های اپرچر لنز است که وظیفه تنظیم گشادگی دیافراگم برای ورود نور مناسب را بعهده دارند.

این ساختار در چشم ما نیز وجود دارد، در نور زیاد مردمک چشم تنگ و کوچک می شود که نور کمتری وارد چشم شود و بالعکس در نور کم مردمک باز می شود تا نور بیشتری وارد چشم گردد.

در تمامی دوربین ها اعم از عکاسی، فیلمبرداری و نظارتی، این موضوع مشترک است. در دوربین های عکاسی دوربین در حالت اتوماتیک، خود میزان گشادگی دیافراگم را بر اساس نور محیط تنظیم می کند.

البته در حالت تنظیمات دستی، خود کاربر میزان باز بودن این دریچه را تنظیم می نماید.

در دوربین های مدار بسته لنزها از نظر آیریز به ۳ دسته، تنظیم دستی آیریز (Manual Iris) – تنظیم اتوماتیک آیریز (Auto Iris) و پی آیریز (P-Iris) تقسیم می شوند.

در حالت اول که عموما در دوربین مدار بسته محیط داخل استفاده می شود، آیریز لنز بصورت دستی و بر اساس نور یکسان محیط تنظیم می گردد.مشکل اساسی این نوع لنز، برداشت تصاویر تقریبا بی استفاده و فاقد کیفیت در شرایط نوری متفاوت است. چرا که در نور کمتر تصویر تیره و در نور زیاد، تصاویر بسیار روشن برداشت خواهند شد.در انواع اتو آیریز یا «آیریز خودکار» که عموما در دوربین های محیط بیرون استفاده می شوند، لنز بسته به شرایط و میزان نور محیط، آیریز را تنظیم می کند.

وضعیت جغرافیایی و آب و هوا برشبکه های وایرلس

شبکه های وایرلس به شدت تحت تاثیر متغیر های خارجی و داخلی قرار می گیرند که از آن جمله می توان به پدیده های آب و هوایی مانند :باد، باران ، برف ، مه ، دما و فشار که همگی ناشی از موقعیت جغرافیایی منطقه مورد نظر می باشد اشاره کرد .

لازم به ذکر است که امواج حاصل در شبکه های وایرلس از نوع الکترومغناطیس (EM) می باشند .شکست امواج الکترومغناطیسی در اتمسفرامواج Wireless در لایه تروپوسفر که از سطح زمین شروع شده و بسته به موقعیت زمین و شرایط جوی به ارتفاع 10 تا 17 کیلومتر هم می رسد، انتشار می یابند .لایه تروپوسفر شامل مجموعه ای از گازها و همچنین بخار آب می باشد .با افزایش ارتفاع به ازای هر 300 متر دما 2 درجه کاهش می یابد .سرعت فاز جبهه موج در ارتفاعات بالاتر کمی بیشتر خواهد بود که باعث ایجاد انحنا در موج EM می شود .

مسیر انتشار جبهه موج با عبور از اتمسفر انحنا پیدا می کند که به این خم شدگی (( پدیده شکست )) می گویند.این ضریب شکست به عوامل زیر بستگی دارد :

1) فشار کلی اتمسفر

2) فشار بخار آب

3) دمای هوا

تاثیر باران بر انتشار امواج EM

باران از 3 طریق بر امواج EM تاثیر می گذارد :

1) قطرات باران با شعاعی کمتر از طول موج تابشی، انرژی موج را با استفاده از تاثیر گرمازایی جذب می کنند و باعث کاهش انرژی موج می شوند که به شدتوابسته به فرکانس موج تابشی می باشد .

2) قطرات بزرگ تر باران که تقریبا اندازه طول موج تابشی هستند، باعث پراکندگی طول موج می شوند و این امر باعث کاهش دامنه موج می شود .

دوربین مدار بسته پلاک خوان خوردو

دوربین های مدار بسته پلاک خوان از جمله دوربین های مدار بسته ای هستند که در محل های مورد نیاز که عموما ثبت ورود و خروج خودرو حائز اهمیت می باشد نصب گردیده که با امکان ضبط این تصاویر، می توان به این مهم دست یافت اولین خصوصیت مهم این نوع از دوربین های مدار بسته، در رزولوشن تصویری بالای آنهاست، در واقع هر چقدر وضوح تصویر و رزولوشن بالاتری در اختیار باشد، امکان رویت و خواندن پلاک خودروها با وضوح بیشتری امکان پذیر خواهد بود  در صورتی که از دوربین مدار بسته آنالوگ برای خواندن پلاک خودروها استفاده گردد، امکان دسترسی به رزولوشن بیش از ۷۲۰TVL امکان پذیر نخواهد بود. که این رزولوشن ۷۲۰TVL تقریبا برابر ۰/۵ مگاپیکسل در سیستم اندازه گیری دیجیتال خواهد بود که رزولوشن نسبتا پایینی محسوب می شود. با این وجود دوربین های آنالوگ با کیفیت خوب در زاویه ۷۵ درجه با لنز ۳-۶ mm تا فاصله ۳متری امکان رویت پلاک را فراهم می کنند. برای افزایش بُرد پلاک خوانی در دوربین های مدار بسته آنالوگ می توان از لنزهایی با فاصله کانونی بالاتر استفاده نمود بدین شکل زاویه دید شما کمتر شده و در مقابل عمق دید بیشتری فراهم می گردد. برای مثال با یک لنز۱۲ mm زاویه دیدی ۲۵ درجه ای خواهیم داشت اما امکان پلاک خوانی تا برد ۱۰متری برای شما فراهم خواهد شد.

لنز موتورایز (Motorized zoom lens) چیست؟

امروزه دوربین‌های مداربسته‌ای تولید می‌شوند که فناوری موتورایز (motorized) بر روی لنز آن‌ها تعبیه شده است. همچنین لنزهای موتورایزی وجود دارند که این قابلیت را دارند که به دوربین‌های مدار بسته باکس عادی متصل شوند و آن‌ها را موتورایز کنند.

مهندسان بر روی لنز این دوربین‌ها موتور الکتریکی‌‌ای طراحی و نصب کرده‌اند که به صورت کنترل از راه دور قابلیت چرخش لنز، تنظیم فاصله کانونی، زوم و فوکوس اتوماتیک را دارد. درست بر خلاف لنزهای وری فوکال که شما باید به صورت دستی آن‌ها را تنظیم کنید.
کاربران دوربین‌های مدار بسته مجهز به فناوری موتورایز می‌توانند با استفاده از رابط وب، اپلیکیشن دوربین مداربسته بر روی گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و دستگاه‌های کنترل از راه دور  لنز دوربین خود را به راحتی تحت کنترل خود درآورند.

فواید لنز موتورایز

کارشناسان معتقدند اگر تعداد دوربین‌های مدار بسته نظارتی شما زیاد است، بهتر است همگی آن‌ها را از نوع موتورایز انتخاب کنید تا به راحتی بتوانید بدون جا به جایی فیزیکی و تنظیمات دستی زمان‌گیر لنز دوربین‌های خود را از پشت سیستم تنظیم کنید.
• تنظیم زاویه دید لنز دوربین مدار بسته شما برای استفاده از امکانات نرم افزار دوربین مداربسته همانند تشخیص چهره و…
• فوکوس اتوماتیک برای تصویربرداری کاملا شفاف و بدون تاری دید (از آن جایی که در لنزهای وری فوکال واضح سازی (فوکوس) ممکن است به دلیل عملکرد در شرایط دمایی مختلف تغییر کند و یا تحت تاثیر لرزش‌های ناشی از وزش باد از بین برود، از این بابت کاربر با مشکلاتی مواجه خواهد بود)
• عدم نیاز به تنظیم دستی زاویه دید هنگام جابه‌جایی محل نصب دوربین
• امکان زوم اپتیکال لنز بدون نیاز به تنظیمات دستی

دیافراگم (ایریس) دوربین مدار بسته

آيریس (Iris) یا دیافراگم بخشی از دوربین است که چگونگی ورود نور به لنز را کنترل می‌کند. در صورتی که دیافراگم بازشدگی بزرگ‌تری را ایجاد کند، نور بیشتری می‌تواند وارد شود و یک بازشدگی کوچک‌تر امکان عبور نور کمتری را می‌دهد. نوری که دیافراگم اجازه‌ی عبور آن را می‌دهد به سنسور تصویری رسیده و این نور به عنوان تکانه‌های الکتریکی ضبط می‌شود که ویدئو را ایجاد می‌کند. برای سیستم‌های ویدئویی نظارتی انواع مختلفی از دیافراگم‌ دوربین مدار بسته وجود دارند: دیافراگم ثابت، دیافراگم خودکار و دیافراگم P.

دیافراگم دوربین مدار بسته با محدود کردن میزان نوری که به سنسور تصویری می‌رسد عمل می‌کند. نور بیش از حد می‌تواند ویدئو را خراب می‌کند و نور بسیار کم همه چیز را تیره می‌کند، بنابراین داشتن دیافراگمی که به طور خاص برای محل قرارگیری دوربین مناسب باشد حائز اهمیت است. هر یک از ۴ نوع دیافراگم دوربین کمی متفاوت عمل می‌کنند، بنابراین می‌توانید نوعی که برای شما مناسب‌تر است را انتخاب کنید.

نقش دوربین مدار بسته و کاهش جرم

هر روز گذارش‌ها ونتایج بیشتری از تاثیر استفاده از دوربین‌های مداربسته برای کاهش جرم اعلام می‌شود. پلیس اسکاتلند اخیرا اعلام کرده که پس از نصب یک سیستم مداربسته جامع و هزینه کردن حدود 130 هزار پند میزان ارتکاب به جرم در شهر ایردری تا 75 درصد کاهش پیدا کرده و نه تنها مردم به علت بالا رفتن چشمگیر امنیت از نصب این سیستم راضی هستند بلکه مجرم‌ها هم در بسیاری موراد از تصاویر این دوربین‌ها برای اثبات بی‌گناهی خود استفاده می‌کنند. در شهر «کینگز لین» در شرق انگلستان میزان خرابکاری و جرم در مناطق صنعتی به کسری کوچک از مقدار قبلی آن پس از نصب سیستم مداربسته کاهش یافته. میران ارتکاب به جرم در پارکینگ‌ها تا 90 درصد پس از نصب این سیستم‌ها کاهش می‌یابد.

دزدی در مغازه‌‌ها و اماکن تجاری می‌تواند تاثیر زیادی بر روی سود آنها داشته باشد. حال آنکه یک سیستم مداربسته کوچک و نسبتا کم هزینه می‌تواند سطح خوبی از امنیت را برای این مکان‌ها ایجاد کند. در یک مقایسه ساده استفاده از برچسب‌های مختلف به ویژه برچسب‌های مغناطیسی بر روی اجناس در طول زمان خیلی پر هزینه‌تر خواهد بود و در نهایت نمی‌تواند راه را به طور صد درصدی بر روی امکان سرقت اموال ببندد. یکی از محاسن خوب دوربین مداربسته (به ویژه دوربین‌های Dome) این است که سارق این امکان را ندارد که بفهمد دوربین او را می‌بیند یا خیر و این٫ حس امنیت رابه طور کامل از سارق سلب می‌کند. در ضمن یک صورت ضبط شده خیلی ساده‌تر از یک صورت مشاهده شده به وسیله انسان قابل تشخیص است. تحقیقات گسترده نشان داده است که یک سیستم مدار بسته در صورتی که به طور حرفه‌ای نصب شده باشد می‌تواند تا 90 درصد از وقوع سرقت جلوگیری کند.

درجه حفاظت دوربین نسبت به عوامل محیط بیرون

درجه حفاظتی راIP یا Ingress Protection  گویند.

 دوربین ها معمولا از درجه های حفاظتی IP65 , IP66IP60 بهره می برند که تعاریف آنها به صورت ذیل می باشد :
 IP65(عدد اول) : به معنی حفاظت کامل بدون نفوذ گردوغبار
  عدد دوم) : به معنی عدم نفوذ در برابر پاشیدن آب از همه طرف (360 درجه ) بدون فشار

8888
 IP66(عدد اول) : به معنای حفاظت کامل بدون نفوذ گردوغبار
  6(عدد دوم) : به معنای محافظت در برابر آب زیاد
  IP60(عدد اول):  به معنی حفاظت کامل بدون نفوذ گردو غبار
 0(عدد دوم): بدون محافظت در مقابل آب